Auktionen avslutades 2024-07-09 och nu håller vi på med utlämning av alla auktionsvinster innan vi lämnar vår lokal för gott. Tack till alla som deltog i auktionen och som är villiga att ta ge våra prylar ett nytt hem.

Välkommen till Holmrikes auktion!

Då Holmrike nu lämnar sin lokal auktionerar vi ut det som vi inte kommer att behålla. Lägg ett bud på ett fynd från oss!

Ni hämtar upp era vunna saker från auktionen antingen tisdag 9/7 kl. 13-16, lördag 13/7 kl. 13-16, söndag 21/7 13-14 vid vår lokal  Adlerbethsgatan 20, 112 55 Stockholm. Det som inte hämtats senast 21/7 kl 14.00 åker till återvinningsstationen samma dag.

Om du inte kan ordna att hämta upp vid de tillfällen vi erbjuder ovan, kontakta någon i styrelsen för att komma överens om annat tillfälle att hämta innan du budar. Eller hitta en vän som kan hämta upp och leverera med SCA post.

När du budar kommer du att få ett mail som bekräftelse till den mailadress du anger. Skulle någon buda över dig kommer du få ett mail om det. När sedan auktionen är över kommer du att få ett mail* med betalnings information antingen automatiskt (vi är inte säkra på om den funktionen ingår i vår version) eller manuellt genom oss i styrelsen.

Vill du fråga om något har auktionen en funktion för meddelande som går bra att använda eller så skickar du ett mail till eventholmrike@gmail.com

* Något blev fel när auktionerna gick ut så det kom en faslig mängd med mail och inte alltid på alla vunna auktioner till folk. Gå gärna in på länken i de mail du fick när du först budade på en sak. Genom den länken kommer du åt objekten och där finns information om vem som vann och till vilken summa de gick. Får du inte ihop det så maila oss om vilka objekt du vann. Betala gärna totalsumman för alla objekt i samma betalning och ange alla objektens nummer.


  • Product
   • Current Price
   • Bids Placed
   • Ending


Optimized by Optimole